Søg
Close this search box.

Kontor rengøring

Kontor rengøring

Kontakt Os

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres rengøringsbehov og – udfordringer.

Rigtig valg af sæbe og kemi. Korrekt temperatur på rengøringsvand. Fastlagt timeforbrug. Bedste mekaniske løsninger
Sinner Circle
Ideelt forbrug af ressourcer

Kvalitetsbevidst rengøring

Rene omgivelser skaber et sundt arbejdsklima, som både kan øge produktiviteten og stemningen på kontoret. Det giver mere effektive og glade medarbejdere.

TIP rengøring tilbyder rengøring af kontorer – vi benytter egne dygtige medarbejdere, der anvender rengøringsprodukter af bedste kvalitet.

Et rent kontor er også med til at påvirke hvorledes besøgende opfatter firmaet. Et rent og indbydende kontor signalerer en professionel virksomhed, med værdier som eksempelvis medarbejdertrivsel, sundhed og produktivitet.

Når du investerer i et bedre arbejdsmiljø, ved at benytte et solidt og pålideligt rengøringsfirma, vil du hurtigt kunne se det på bundlinjen.

Kunden i fokus

TIP Rengøring har mere end 20 års erfaring i branchen, og kan derfor udføre kvalitetssikker rengøring af forskellig art. Vi sørger desuden for at uddanne vores medarbejdere ved ansættelse, så de har de bedste forudsætninger for god service og kompetent udførsel af arbejdet. Vores rengøringspersonale har alle tavshedspligt, så du behøver ikke at være bekymret for eventuelle fortrolige informationer. Vi ved, at dette er en stor nødvendighed for nogle firmaer. Hos Tip rengøring mener vi, at rengøring  er en tillidssag, vi tager hele ansvaret for rengøringen. Hos os bliver der lagt vægt på at give dig en god og ukompliceret oplevelse med tæt dialog og personlig rådgivning.

Når vi får en bestilling på rengøring, planlægges forløbet grundigt med udgangspunkt i dit behov. Vores tætte samarbejde vil give os fleksible rammer for rengøring. Vi er således altid klar til at tage en snak med dig uanset omfanget af din opgave.

Special rengøring
Grundig gulvvask og polering. Uv-C desinfektion af områder.
Færdigheder
Over 20 års erfaring
Services
Aftørring af inventar. Tømning af papirkurve. Rengøring af køkken og kantine. Rengøring af toiletter, bad og garderobe. Rengøring af elevator og trappeopgange. Vinduespolering.

Kontakt Os på Mail eller pr. Telefon.

Tillid = godt samarbejde.

Ring til os nu

+45 25 15 43 21