Søg
Close this search box.

Rengøring i fødevareindustrien

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres rengøringsbehov og – udfordringer.

Rigtig valg af sæbe og kemi. Korrekt temperatur på rengøringsvand. Fastlagt timeforbrug. Bedste mekaniske løsninger
Sinner Circle
Ideelt forbrug af ressourcer

Kvalitetsbevidst rengøring i fødevareindustrien

 

Levnedsmiddel rengøringsservice og fødevaresikkerhed er en kompleks sag. Hos Tip rengøring har vi specialiseret os i rengøring i fødevaresektoren, vi har mange års erfaring og vi vil derfor være jeres stærke strategiske sparrings- og samarbejds- partner i bestræbelserne på at skabe og fastholde et højt Hygiejne niveau i jeres fødevare virksomhed.

Når man til dagligt beskæftiger sig med store mængder fødevarer, kan rengøring være en stor og besværlig proces. Hos Tip rengøring står vi klar med den helt rette løsning

Kunden i fokus

Hos Tip rengøring mener vi, at rengøring i levnedsmiddelindustrien er en tillidssag, da det er vigtigt, at arbejdet bliver udført korrekt. Derfor føler vi et stort ansvar for at vælge de rette samarbejdspartnere. Vi tager hele ansvaret for rengøringen. Hos os bliver der lagt vægt på at give dig en god og ukompliceret oplevelse med tæt dialog og personlig rådgivning.

Når vi får en bestilling på rengøring i en fødevare virksomhed, planlægges forløbet grundigt med udgangspunkt i dit behov. Vores tætte samarbejde vil give os fleksible rammer for rengøring. Vi er således altid klar på at tage en snak med dig uanset omfanget af din opgave.

Special rengøring
Isblæsning, lavtryksrengøring
Færdigheder
Over 20 års erfaring
Processer
11 punkts rengørings program + Sinner circle
Rapporter
dry-cleaning-main
Brugen eller tilstedeværelsen af vand i tørre forarbejdningsmiljøer kan medføre betydelige risici for mikrobiel vækst og krydskontaminering. At reducere fugt under rengøringsprocessen kan være en udfordring uden de korrekte procedurer og udstyr på plads. Vi er her for at hjælpe dig med kravene til at sikre, at din fabrik er mikrobiologisk og visuelt ren. 

Kontakt Os på Mail eller pr. Telefon.

Tillid er lig med godt samarbejde.

Ring til os nu

+45 25 15 43 21